Αγρόκτημα Σάρλη

Βιολογικά προϊόντα

ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΡΛΗ
Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

 Οι συνολικές ιδιόκτητες εκτάσεις του Αγροκτήματος είναι περίπου 100 στρέμματα βιολογικής καλλιέργειας τα οποία βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή. 

 Τα 20 από αυτά υποστηρίζουν το κυρίως αγρόκτημα  με τις κτιριακές του εγκαταστάσεις. 

 Η ιδέα της δημιουργίας του Αγροκτήματος από την οικογένεια Σάρλη ξεκίνησε από την αναβίωση τουΕίσοδος παραδοσιακού τρόπου καλλιέργειας και εκτροφής των διάφορων τοπικών προϊόντων και ζώων, την επεξεργασία τους και την συντήρησή τους με απόλυτα βιολογικό τρόπο, έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να γευτεί και να αγοράσει γνήσια προϊόντα χωρίς τις βλαβερές ουσίες που προέρχονται από τις παρεμβάσεις της χημικής βιομηχανίας. 

 Στη συνέχεια και μετά από τις παραινέσεις και τις συμβουλές των φίλων και των επισκεπτών επεκτείνεται και στον χώρο της φιλοξενίας κατασκευάζοντας δύο εκπληκτικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής πετρόχτιστα κτίρια δυναμικότητας περίπου εικοσιπέντε κλινών διαμορφωμένα σε δωμάτια και σουίτες. 

 Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία είναι σε θέση να δώσει σε κάθε φιλοξενούμενο τη δυνατότητα της απόλυτης ανάπαυσης - αναψυχής αλλά και της επικοινωνίας και της συνέχισης των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων στις διακοπές του. 

 Το αγρόκτημα από ψηλάΟι εσωτερικοί χώροι φιλοξενίας θα είναι εξοπλισμένοι με οικολογικά υλικά άριστης ποιότητας και παρέχουν φιλοξενία από δύο έως έξι άτομα με όλες τις σύγχρονες ευκολίες (τηλέφωνο, τηλεόραση, internet, mini bar, spa). 

 Στην κουζίνα του Αγροκτήματος θα προσφέρονται γεύσεις παραδοσιακής μεσογειακής μαγειρικής, ενώ όλα τα Προϊόντα από τις καλλιέργειες του αγροκτήματος είναι πιστοποιημένα και ελεγμένα από την εταιρεία Βιοελλάς και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. 

 Οι εξωτερικοί χώροι θα είναι διαμορφωμένοι για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μικρών και μεγάλων για μια ευχάριστη διαμονή. Θα διαθέτουνΠαραγωγή πισίνα-υδρομασάζ, σάουνα, γυμναστήριο, παιδική χαρά, γήπεδα αθλοπαιδιών, και ένα πολύ όμορφο χώρο διαμορφωμένο με πέτρινα γεφυράκια, δεντρόσπιτα, διαδρόμους περιπάτου και χώρους ξεκούρασης, που οδηγούν στις επισκέψιμες εγκαταστάσεις του Αγροκτήματος (τυροκομείο, οινοποιείο, ξηραντήριο, συσκευαστήριο, στάβλος, κοτέτσι, θερμοκήπιο, αμπελώνας, ελαιώνας, κ.α.). 

Εκτός από τη φιλοξενία, τη διασκέδαση και το καλό φαγητό στο αγρόκτημα, παρέχεται η δυνατότητα ενασχόλησης και εκπαίδευσης στις καθημερινές αλλά και τις εποχιακές εργασίες του αγροκτήματος. Οι φίλοι των σπορ μπορούν να ασχοληθούν επίσης με ιππασία, ποδηλασία βουνού, πεζοπορία, καγιάκ, τοξοβολία, ορειβασία, κυνήγι, ψάρεμα, καθώς και διαδρομές 4Χ4 και εντούρο.

Ξενώνας Κτηνοτροφικά Ποτάμι εντός του αγροκτήματος

Κρασιά

Κρασί λευκό

Κρασί, λευκό από ντόπιες ποικιλίες αλλά και τη γαλλική σαρντονέ.

Περισσότερα

Ξερά Σύκα Κύμης

Ξερά σύκα Κύμης
Νωπά και ξερά σύκα Κύμης (Π.Ο.Π.)

Περισσότερα

Συκοσοκολατάκια

Συκοσοκολατάκια
 Συκοσοκολατάκια

ΠερισσότεραΕπικοινωνία με 

Φάρμα Σάρλη
frmsarli@otenet.gr

Μονόδρυ Ευβοίας
Εύβοια, 34009
Ελλάς

Κλικ για άμεση κλίση: